Iriza: Dian a avut o întâlnire secretă cu Ion Călinoiu

Deputatul Scarlat Iriza este convins că Dian Popescu va trece în tabăra puterii în cel mult două săptămâni. Acesta vorbeşte despre o întâlnire secretă pe care ar fi avut-o fostul lider al PNL Gorj cu Ion Călinoiu. Dian Popescu neagă informaţia lui Iriza şi spune că va rămâne în PNL întrucât suspendarea sa este temporară.

Scarlat Iriza crede că Dian Popescu se va reorienta spre PSD. „Ce se scrie prin ziare e adevărat, într-o săptămână, maxim două, Dian Popescu va trece la PSD. Dian Popescu a şi avut o întâlnire secretă cu groparul judeţului, Ion Călinoiu, duminică sau luni. E dreptul lui să-şi aleagă în ce parte o ia, ţinând cont că cei de la PNL i-au dat un şut în partea din spate e normal să se reorienteze”, a declarat Iriza. Deputatul spune că aproximativ jumătate dintre parlamentarii Gorjului îşi vor pierde locurile după alegerile de anul viitor. „În alegerile din 2016, în Gorj vor fi 7 parlamentari, 5 senatori şi 2 deputaţi. În momentul de faţă, sunt 11 sau 12 parlamentari, aproape jumătate din parlamentarii de Gorj vor dispărea. Eu nu ştiu pe unde mai are loc Dian Popescu sau Khraibani sau Weber, pentru că PSD nu va lua în Gorj decât un senator şi un deputat, maxim un deputat şi jumătate”, a mai precizat Iriza.

Dian Popescu neagă faptul că ar fi avut vreo întâlnire secretă cu Ion Călinoiu. Acesta spune că singura întâlnire pe care a avut-o cu şeful judeţului a fost dezbaterea CEO. „Nu am avut nici o întâlnire secretă cu domnul Călinoiu, întâlnirea noastră a fost chiar publică. Eu nu pot să spun că m-am întâlnit în secret cu domnul Călinoiu, pentru că nu m-am întâlnit. Dacă spun că m-am întâlnit îl veţi întreba pe domnul Călinoiu, iar dumnealui va spune că Dian Popescu visează, în cazul ăsta visează Iriza. Fiecare politician poate să vorbească orice. Nu am avut această discuţie. Eu sunt membru PNL şi rămân în PNL. Deocamdată, eu sunt suspendat pe o perioadă determinată. Am fost suspendat din funcţie, în baza statutului, la cererea mea”, a declarat Dian Popescu. 

Vizualizări: 130

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: