Iriza rămâne la UNPR. Ce funcţie are!

Deputatul Scarlat Iriza şi-a luat în primire funcţia de preşedinte executiv la UNPR Gorj. Acesta spune că va fi prezentat oficial membrilor de partid la finele săptămânii într-o şedinţă comună PPDD-UNPR. Iriza a menţionat că încă nu-şi asumă nicio candidatură în 2016, dar ştie sigur că UNPR va candida separat de PSD în 2016.

Rep.: Aţi început activitatea la UNPR Gorj?

Scarlat Iriza: Prima întâlnire o să fie cel mai probabil la sfârşitul acestei săptămâni cu toţi preşedinţii de organizaţii de la UNPR şi de la PPDD. Probabil că întâlnirea o să fie la Muzeu şi atunci o să fiu prezentat ca şi preşedinte executiv al celor două formaţiuni politice care aşteptăm să fuzioneze pentru că au fost ceva probleme la Bucureşti, la Tribunal, şi să mă apuc de treabă.

Rep.: Ce înseamnă această funcţie de preşedinte executiv?

S.I: Funcţia de preşedinte executiv este cum este cea a lui Călinoiu la PSD. Domnul Cocină şi domnul Filip sunt copreşedinţi la cele două partide, iar eu sunt preşedinte executiv pe lângă aceste două entităţi. Nu ştiu să vă spun dacă eu voi conduce această formaţiune, asta numai conducerea centrală a partidului ştie. Oricum, eu mă înţeleg foarte bine şi cu Cocină şi cu Filip, nu contează cine conduce partidul, sau cele două partide, ci să facem treabă în alegerile locale în care vom candida separat de PSD, mai mult ca sigur.

Rep.: Ca şi preşedinte executiv, vă veţi asuma vreo candidatură în 2016?

S.I: Nu pot să-mi asum deocamdată vreo candidatură, să vedem ce zic şi poporul uneperist, şi pepededist. La întrebarea asta voi răspunde din luna ianuarie încolo. La funcţiile mai importante în judeţ sunt oameni precum Gheorghe Cocină, este Robert Filip care sigur va candida la primăria Rovinari şi va şi câştiga pentru că e tânăr, are şi puţină experienţă în mandatul de doi ani de zile ca vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Gorj, a văzut care sunt problemele cu care se confruntă judeţul.

Rep.: Mircea Geoană spera să vă răzgândiţi şi să reveniţi la PSRO.

S.I.: Capitolul PSRO este închis pentru mine, pentru că eu am răspuns de şase judeţe şi mi-am sacrificat timpul meu liber ca să fac organizaţii în cele şase judeţe, inclusiv în judeţul Gorj, şi am luat pulsul oamenilor. Oamenii nu mai vor un alt partid, sunt destule pe piaţa politică.

Vizualizări: 150

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Editorial:

Citește și: