Işfan, cinci ani cu gradaţie de merit

Ion Işfan, inspectorul general al Inspectoratului Şcolar (ISJ) Gorj, a aflat punctajul obţinut în urma depunerii dosarului pentru gradaţie de merit. A solicitat acest spor pentru funcţia de profesor de matematică în cadrul Liceului de la Stoina. Inspectorul general speră astfel să obţină sporul de 25% la salariu, pentru o perioadă de cinci ani. A mai beneficiat şi în trecut de gradaţie de merit. „Am obţinut un punctaj mulţumitor. La matematică, ca profesie, se ia mai greu un punctaj mai mare. Eu am depus dosarul pentru profesor de matematică şi am obţinut 61 de puncte din circa 80. Probabil colegii mei au considerat că nu am depus suficiente documente pentru a susţine ceea ce îmi trecusem în punctaj. Nu contest punctajul. Ar fi culmea să nu mi se acorde gradaţie”, a declarat inspectorul general al ISJ Gorj, Ion Işfan.

Dacă inspectorul general Işfan are şanse mari să ia acest spor, adjunctul său, Marius Badea, nu va beneficia de o majorare la salariu. Asta pentru că nu şi-a mai depus dosarul pentru gradaţie de merit.

Conform spuselor inspectorului general al ISJ, la nivelul judeţului Gorj se vor putea acorda 212 gradaţii de merit. Nemulţumiri în ceea ce priveşte punctajele vor exista probabil şi anul acesta, dat fiind faptul că au fost depuse peste 320 de dosare pentru gradaţii de merit. Depunerea contestaţiilor la punctajul acordat se face în perioada 15-17 mai 2013, prin depunerea unei solicitări scrise la secretariatul ISJ Gorj.

Vizualizări: 134

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: