Işfan mută ISJ în mediul on-line

Inspectorul general Ion Işfan vrea să schimbe în mediul virtual faţa instituţiei pe care o conduce şi, ca urmare, Inspectoratul Şcolar va avea în curând propriul cont de Facebook. Specialiştii în IT ai Inspectoratului vor avea misiunea să gestioneze contul respectiv, Işfan menţionând că doreşte, astfel, să facă încă un pas prin care să apropie instituţia de tinerii de a căror educaţie se ocupă. Asta după ce, la sfârşitul săptămânii trecute, liceele din judeţ şi-au prezentat ofertele de şcolarizare pentru anul viitor într-o acţiune organizată în premieră la mall-ul din oraş, loc frecventat, de asemenea, de foarte mulţi tineri.

„Ne dorim să fim din ce în ce mai prezenţi în viaţa publică a comunităţii şi în mediul on-line. Am văzut dorinţa tinerilor de a ţine pasul cu noutăţile în domeniu prin această modalitate şi am considerat că suntem datori noi să luăm ce este bun de la tineri şi să ducem acest lucru mai departe”, afirmă şeful IŞJ.

Pagina ar trebui să fie funcţională cât mai repede, posibil până la 1 iunie, când Inspectoratul are programate o serie de acţiuni cu prilejul Zilei Copilului, acţiunile respective fiind apoi numai bune de postat pe contul de socializare. (G.I.)

Vizualizări: 478

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: