Își caută prin spitale bunica luată cu salvarea de acasă

Situație disperată pentru o tânără din Târgu Jiu care încearcă să afle ce s-a întâmplat cu bunica ei luată cu salvarea duminică de la Turceni și transportată, cel mai probabil, la Târgu Jiu. Familia bătrânei încearcă să afle unde se află și în ce stare este însă fără nici un rezultat. Nepoata caută pe internet persoane care lucrează la spitalul din Târgu Jiu pentru a o putea ajuta. Grav este faptul că nu este singurul caz de acest gen.

Tânăra este disperată, la fel ca întreaga familie. Mătușa ei păzește de ieri Spitalul de Urgență din Târgu Jiu în speranța că poate afla ceva, numai că ignoranța personalului medico-sanitar continuă. Familia a ajuns în situația de a da anunț pe internet în care caută o persoană are lucrează la spital și care îi poate ajuta.

Anunțul disperat al gorjencei sună cam așa. ”Cunoașteți pe cineva la Spitalul 700 din Târgu Jiu care este în tură în aceasta seară/noapte? Am pe bunica mea pe care a luat-o ieri salvarea, a paralizat în casă și nu ne lasă să intrăm, nimeni nu ne spune nimic. A fost astăzi cineva apropiat la poarta spitalului și nu au vrut să dea nici o informație. Îmi este foarte frică să o lase să moară ca pe un câine.
Rog doar persoanele care au cunoștințe în spital să mă contacteze. Am sunat la ambulatoriu, dar nu mă bagă nimeni în seamă. Mătușa mea stă de ieri dimineață în fața spitalului și nimeni nu zice nimic. Doarme în mașină acolo. La telefon nu răspunde nimeni și dacă răspund închid”, a postat tânăra.

Bătrâna căutată se numește Dobroiu Constantina și a fost luată de acasă cu salvarea după ce i s-a făcut rău și a fost găsită în casă. Nu a fost primită la spitalul din Turceni, susține familia, și a fost transportată la Spitalul Județean de Urgență din Târgu Jiu. De ieri de când a fost urcată în salvare, bătrâna este de negăsit.

Din păcate, acesta nu este un caz izolat. Și alte familii au trecut prin aceeași situație. ”Și bunicul meu, în urmă cu 2 luni, a fost transferat de la spitalul din Novaci la Spitalul Tudor din Târgu Jiu și nu ne spuneau nimic concert. Ne spuneau că e bine și că nu putem intra la el, 2 zile ne-au mințit ca e bine, a treia zi când am sunat să întrebăm de el la ora 10, răspunsul a fost: Domnul a murit la ora 4. Întrebând cum de nimeni nu a anunțat au spus ca nu aveau numărul nostru de telefon. Niște mincinoși, oamenii fără inimă”, a povestit o gorjeancă pe internet.

Situația a revoltat multă lume care se teme că poate ajunge într-o zi la spital și va păți la fel. ”Ferească Dumnezeu! În ce hal am ajuns, să îți duci părinții sau pe cineva din familie. Știi când îl duci în spital, dar după îl iei între patru scânduri. Te omoară criminali ăștia!”

Nu rare sunt cazurile când aparținătorii pierd urma bolnavilor pentru că aceștia sunt plimbați mai pe la toate spitalele din județ, deși medici din cadrul Spitalului Județean de Urgență din Târgu-Jiu recunosc faptul că sunt secții unde bate vântul.

Vizualizări: 4,541

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: