Își desfășoară activitatea în postul de poliție afectat de cutremurele din februarie

Postul de poliție din comuna Bălănești, afectat de cutremurele din lunile februarie și martie, încă nu a intrat în reparații. Oamenii legii își desfășoară în continuare activitatea aici pentru că experții au stabilit faptul că această locație nu prezintă risc de prăbușire.

Locația în care funcționează postul de poliție din Bălănești nu este în patrimoniul autorităților locale. Clădirea este în administrarea Inspectoratului Județean de Poliție Gorj și a fost afectată de cutremurele care au zguduit județul în luna februarie.

Autoritățile locale din comuna țin legătura cu polițiștii pentru a fi la curent cu stadiul în care se află situația. ”Am purtat discuții cu șeful de post din comună și aici s-a deplasat o comisie mixtă de la Prefectură și IPJ alături de specialiști în domeniu și sa stabilit că partea de sus a clădirii este cea mai afectată, acolo unde este locuința de serviciu a polițiștilor, în rest sediul prezintă crăpături. Polițiștii își desfășoară în continuare activitatea aici, însă nu mai pot folosi acele camere sau locuințe de serviciu. Li s-a spus că pot desfășura în continuare activitatea aici, însă nu se știe când clădirea va intra în reparații”, a precizat primarul din Bălănești, Ovidiu Pungan.

Autoritățile locale din Bălănești susțin că nu li s-a cerut sprijin pentru a oferi un spațiu unde să-și poate desfășura activitatea în condiții sigure polițiștii din comună.

Vizualizări: 517

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: