Îşi fac planul de transferuri!

Pandurii se gândesc deja la achiziţiile pentru Europa League. Gorjenii sunt conştienţi că au nevoie de întăriri serioase dacă vor să facă faţă chiar şi în tururile preliminarii ale unei competiţii europene. Pe lista pandurilor se regăsesc numele fraţilor Costea, ale golgeterului ligii a doua, dar şi posibil al unui star brazilian de la Mediaş. „Am vorbit despre fraţii Costea cu Pustai. Nu puteam să spunem mai multe înainte de meciul direct pentru că se interpretau. Despre Eric nu am auzit nimic de la Pustai. Vom face o selecţie, urmărim un portar din Bosnia, îl avem pe listă şi pe golgeterul Ligii 2 (n.r. Albert Voinea, jucător împrumutat de panduri la Damila Măciuca). Nistor şi Viera rămân la Pandurii dacă ne calificăm în Europa şi dacă nu primim nişte oferte de nerefuzat”, spune Condescu.

Şeful pandurilor comentează şi în legătură cu procesul de licenţiere care le-a trimis în liga a doua pe Rapid, U Cluj şi Severin. „Pentru a se salva echipele ameninţate cu retrogradarea directă, ar trebui să se renunţe definitiv la procesul de licenţiere, cu toate că jucătorii trebuie să fie protejaţi. Eu propun un contract colectiv de muncă, pentru ca atât fotbaliştii, cât şi antrenorii să nu fie umiliţi. Ar trebui renegociat şi contractul cu televiziunile.”

„Am stat 3 ani la Pandurii şi mi-e de ajuns. Mă tentează Liga Campionilor, dar nu neapărat cu Steaua. M-au contactat cei de acolo. Vreau să plec la o echipă bună, cu un contract bun. Cei mai buni trei jucători în opinia mea sunt Chiricheş, Szukala şi Luchin. Cei mai buni atacanţi sunt Bokila şi Fatai.”   Ousmane Viera, Pandurii  

Vizualizări: 166

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: