ISJ Gorj numără dascălii care se vor vaccina

Inspectoratul Școlar Județean Gorj are termen, până pe 15 ianuarie, să raporteze numărul de cadre didactice și personal nedidactic care vor să se vaccineze anti-COVID.
Sarcina vine tocmai de la ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu.


„Am solicitat prin intermediul inspectoratelor școlare o raportare numerică pe fiecare unitate de învățământ cu privire la personalul didactic, didactic auxiliar și nedidactic care are disponibilitate de vaccinare. Același lucru l-am solicitat tuturor universităților din România. Termenul de raportare este data de 15 ianuarie, ora 16,00. După ce vom avea aceste elemente, numărul de infectări în urma vacanței de iarnă și numărul de persoane din sistemul de învățământ cu disponibilitate de vaccinare, vom face o analiză cu toți cei îndrituiți să se pronunțe și vom lua o decizie, cel mai probabil, în ultima decadă a lunii ianuarie”, a explicat Cîmpeanu.


Potrivit acestuia, se vor analiza și măsurile în domeniu adoptate de alte state, precum și raportările din sistemul de educație cu privire la numărul elevilor aflați în situații de risc din cauza dificultăților înregistrate pe parcursul procesului de învățare-predare online.

Vizualizări: 2,166

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: