Pază de mii de euro la Centrul Militar Gorj

O firmă din Târgu Jiu, abonată la contractele cu statul, va asigura, timp de un an, paza Centrului Militar Județean Gorj.

Înainte de Crăciun, Consiliul Județean Gorj a încheiat un contract în valoare de peste 26.000 de euro cu firma SC TMG GUARD SRL. Achiziția a fost una directă.

Potrivit caietului de sarcini, se vor asigura servicii de pază, protecție și siguranță a patrimoniului Centrului Militar Județean Gorj. Concret, va fi un post de pază permanent, 24 din 24 de ore, organizat pe două schimburi: schimbul I între orele 07.00 – 19.00 și schimbul II între orele 19.00 – 07,00, un post fix între orele 08.00 – 16.00, dispus la intrarea în incinta Centrului Militar Gorj și un post mobil între orele 16.00 – 08.00 în incinta instituției.

Serviciile vor fi asigurate cu patru agenți de securitate, dotați cu pistol Carpați, stații emisie-recepție sau telefoane GSM.

Consiliul Județean Gorj va plăti 14,53 lei pentru fiecare oră în care obiectivul este păzit. Valoarea estimată a contractului este de 127.283  lei, echivalentul a 26.148 de euro, fără TVA. Contractul s-a încheiat pe o perioadă de 12 luni.

Firma TMG a fost înființată în 2016 de fiii foștilor ofiţeri ai Direcției Județene de Informații Gorj, Victor Mecu și Alin Alexandru Niculescu.

Printre clienți reprezentativi ai firmei s-au numărat BNR, Societatea Națională a Sării, Complexul Energetic Oltenia, Romgaz, ANAF, Direcția Generală a Finanțelor Publice Craiova, Hidroelectrica, Consiliul Județean Gorj sau Universitatea Politehnica București.

Vizualizări: 3,322

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: