Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Strategia de Dezvoltare a municipiului Motru, finalizată

Strategia de Dezvoltare a Municipiului Motru a fost finalizată pentru perioada 2021-2027. Primarul Cosmin Morega spune că doar așa pot fi atrase fonduri europene sau guvernamentale. În strategia de dezvoltare sunt cuprinse mai multe investiții în sectorul sănătății, cultură, infrastructură și învățământ.

”Am terminat această strategie 2021-2027. Am ținut foarte mult să terminăm cât mai repede. Am analizat-o împreună cu colegii din primărie. Ne-am adaptat la programele de vor fi implementate în perioada următoare. Vor fi cuprinse toate domeniile. Este un prim pas pentru a putea accesa fonduri privind anumite investiții. În această strategie avem inclusiv retehnologizarea Uzinei de Agent Termic”, a spus primarul Cosmin Morega, la Radio Infinit.

O altă investiție pe care Morega o vrea realizată este legată de alimentarea cu gaze în satele componente.  

Vizualizări: 818

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: