ISJ Gorj promovează cursuri fără a şti despre ce este vorba

Inspectoratul Şcolar Judeţean (ISJ) Gorj promovează cursuri organizate de universităţile partenere fără a şti despre ce este vorba. Deşi le promovează pe site-ul instituţiei, reprezentanţii ISJ Gorj spun că nu ştiu (sau nu vor să spună) despre ce este vorba.

Conform unui document postat pe site-un instituţiei, cadrele didactice din judeţul Gorj au putut opta pentru cursuri de reconversie profesională, cursuri care se desfăşoară la Universitatea din Petroşani, instituţie cu care inspectoratul are încheiat un parteneriat. Pe site-ul ISJ Gorj este publicată chiar şi o listă cu profesorii admişi şi coordonatorii universitari ai fiecăruia. Deşi promovează aceste cursuri, reprezentanţii ISJ Gorj spun că nu au niciun amestec în această privinţă şi că nu ştiu cine şi câţi s-au înscris. ”Toate informaţiile afişate pe site-ul nostru (în legătura cu reconversia profesională) reprezintă o formă de colaborare cu mai multe instituţii de învăţământ superior din ţară. Departamentele de formare continuă au transmis tuturor inspectoratelor şcolare judeţene rugămintea de a promova oferta lor de şcolarizare. Aceasta este singura noastră implicare”, a declarat Georgeta Popescu, purtător de cuvânt al ISJ Gorj.

Universitatea din Petroşani nu este singura instituţie de învăţământ superior care vine cu oferte pentru cei care vor să facă cursuri de reconversie profesională. Astfel de cursuri sunt organizate şi la Universitatea din Craiova.

Vizualizări: 151

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: