Iulian Popescu pleacă din conducerea CE Oltenia

Acționarii Complexului Energetic Oltenia au votat pentru prelungirea mandatelor a cinci supraveghetori. Pe listă nu mai apar Iulian Popescu - cel care a candidat la alegerile locale din partea PNL, dar nici Răzvan Ionescu - despre care presa locală a scris că este specialist în nutriție. Iulian Popescu a spus în mai multe rânduri că vrea să plece din CS.

În Consiliul de Supraveghere au rămas cinci persoane, după cum rezultă dintr-un comunicat al companiei: "În data de 12 octombrie 2020, Adunarea Generală Ordinară a Acționarilor a aprobat prelungirea duratei mandatului pentru următorii membri ai Consiliului de Supraveghere al CE Oltenia: Constantin Săceanu, Dumitru Mărculescu, Mădălin Cornel Eftenoiu, Cosmin Ionuț Mitrică, Petre Mădălin Georgescu".

Prelungirea mandatelor a fost aprobată pentru două luni de la data expirării sau până la desemnarea unor noi membri, dacă selecția se finalizează înainte de termenul menționat, conform OUG nr.109/2011 privind guvernanța corporativă a întreprinderilor publice.

"În baza aceleiași legislații, presedintele actualului Consiliu de Supraveghere va fi desemnat în următoarea ședință a CS", mai menționează comunicatul CE Oltenia.

Vizualizări: 2,555

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: