Iulian Popescu: Nu cred că prezența mea în Consiliul Local este o soluție

Iulian Popescu, candidatul PNL la Primăria Târgu Jiu, spune că are planuri pentru a contribui la dezvoltarea orașului, însă nu știe dacă va accepta funcția de consilier local. Între timp, liberalii acuză probleme în secții și cer renumărarea voturilor. 

”Voi avea o discuție si cu echipa. Bineînțeles, ma voi consulta. Nu vreau sa iau decizii la cald, dar prezența mea în Consiliul Local nu cred ca este o soluție. Nu pot să stau la aceeași masă cu un primar care este urat de către cetățeni. Aș face mai mult să îi dau credibilitate acțiunilor lui și, mai degrabă, o să supraveghez organizarea unor acțiuni de opoziție pentru a salva ceea ce se mai poate salva din actul administrativ ce se va desfășura în această perioadă, 2024-2028”, a spus Iulian Popescu la Radio Infinit.

Popescu nu exclude participarea la alegerile din 2028: ”Această e o discuție pe care o s-o am împreună cu echipa și cu cetățenii. Dacă la cald ai o reacție de a te retrage poate, atâta timp cat mergi pe stradă și te opresc zeci de oameni să te încurajeze și să continui lupta, să mergi înainte pentru ca ei au nevoie de astfel de oameni politici. Primesc sute de mesaje care spun același lucru, este clar ca ceva am făcut bine. Trebuie să vedem care sunt pârghiile cele mai bune pentru a arăta oamenilor ca se poate”, a mai transmis fostul prefect.

Vizualizări: 2,159

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: