Cui îi ia partea Vîlceanu în scandalul din PNL. „Eu ar trebui să fiu supărat pe ei”

Scandal la început de an la vârful PNL. Liberalii sunt supărați după negocierile privind formarea guvernului, iar câțiva lideri „reformiști”, în frunte cu europarlamentarul Rareș Bogdan, îi cer demisia lui Orban.

Deputatul PNL Gorj, Dan Vîlceanu, a vorbit despre tensiunile din partid, spunând că scandalul este abia la început. „O să vedem tot felul de acuzații de la parte la alta. După ce vom vedea și candidații la Congres, o să fie și mai interesant”, atrage atenția parlamentarul.

Mai multe voci din PNL i-au reproșat președintelui Orban că a cedat posturi extrem de importante la negocieri, doar ca el să fie numit la șefia Camerei Deputaților. Nu de aceeași părere pare a fi președintele PNL Gorj, Dan Vîlceanu. Acesta vrea ca Orban să rămână la șefia partidului.

„Eu nu m-am așteptat ca într-o negociere politică o să iei tu tot, că ești frumușel, iar ceilalți nimic. Sau că s-au așezat la masă proștii și deștepții. Eu nu am niciun fel de nemulțumire. Da, îl susțin pe domnul Orban, trebuie să rămână la conducerea PNL. Din echipa de negociere nu a făcut doar Ludovic Orban, ci și Rareș Bogdan, și Robert Sighiartău. Dacă ar fi să fie cineva supărat pe negocieri, eu ar trebui să fiu supărat pe ei, nu ei între ei”, a spus Dan Vîlceanu, luni seara, la România TV.

Până acum, Orban nu a făcut niciun fel de declarații la adresa contestatarilor săi.

Vizualizări: 3,273

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: