Ivăniși: Nu condamn lumea că nu vine la vot, ci pentru neimplicare

Sondajele arată că va fi absenteism la vot pe 6 decembrie, la alegerile parlamentare. Pandemia, lipsa campaniei electorale, vremea urâtă, dar și dezamăgirea îi vor ține pe români acasă.

Nicolae Ivăniși, candidatul Partidului Ecologist Român Gorj la Camera Deputaților, a spus duminică la Accent TV că îi înțelege pe cei care nu mai vor să voteze, dar în același timp îi condamnă pentru neimplicare.

“Chiar dacă sunt în campanie electorală și ar trebui să dau mesaje încurajatoare, nu pot să nu fiu sincer. Foarte mulți nehotărâți stau acasă, nu iasă la vot, îi înțeleg. Am ajuns să îi înțeleg”, a spus Ivăniși. Acesta a spus că îi condamnă pe oameni nu pentru că nu iasă la vot, ci pentru că nu se implică în viața politică, dacă nu le place actuala clasă politică. “Nu îi condamn pentru absenteism, ci pentru neimplicare. Nu-ți place ce vezi? Fă ca mine, vino în teren, ce stai? Avem nevoie de niște ani să ne dezmeticim și apoi să ne implicăm. În orice partid. Dacă s-ar duce oamenii peste ei, acolo, s-ar schimba lucrurile”, a mai spus Ivăniși la Accent TV.

Ivăniși a candidat la alegerile locale în calitate de coordonator politic al ADN Gorj și a obținut aproape cinci mii de voturi, fără o structură de partid puternică. La alegerile parlamentare, 12 partide mici au decis să candideze sub sigla PER, de la Gorj fiind prinse în acest proiect ADN, BUN, PNȚCD și ANA. (A.A.)

Vizualizări: 990

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: