Ivaylo Petev știe cum poate reveni Universitatea în lupta pentru titlu

Ivaylo Petev are un început mandat ideal pe banca tehnică a Universităţii Craiova, câştigând primele două meciuri. La Galaţi, oltenii au revenit de la 0-1 la pauză şi s-au impus cu 3-1, acumulând 29 de puncte în clasament, după 17 runde.

Antrenorul bulgar s-a declarat fericit după succesul de la Galaţi şi a ţinut să-i felicite pe jucătorii săi, în special pentru prestaţia din repriza secundă, pe fanii olteni care au ajuns la meci, precum şi pe organizatori, care au degajat suprafaţa de joc de zăpada care a căzut înaintea partidei. Jocul a fost amânat cu o oră, de altfel, pentru a ca terenul să fie curăţat de stratul de omăt.

 Totuşi, Ivaylo Petev şi-a sfătuit jucătorii să nu mai repete erorile care i-au adus în situaţia de a fi conduşi cu 1-0 la pauză şi speră ca evoluţiile să fie din ce în ce mai solide în etapele următoare.

„Mă simt foarte fericit, în primul rând vreau să felicit lumea care a curățat terenul și în al doilea rând să le mulțumesc jucătorilor. Sunt mândru de ei în repriza secundă, felicit și suporterii noștri. Cred că merita să câștigăm în special pentru ce s-a întâmplat în repriza secundă. Trebuie să devenim din ce în ce mai buni pentru că nu am început prea bine meciul și în primele 45 de secunde le-am dat șansa unui corner.

În primele 15-20 de minute nu am fost cei mai buni de pe teren, dar în repriza secundă am dominat, ne-am creat șanse, am înscris trei goluri și meritam să câștigăm. Am schimbat multe la pauză. Fiecare joc este important pentru noi, dar cel mai important este să luăm cele trei puncte. Nu este ușor să joci la Oțelul, este dificil să câștigi aici dar îmi felicit jucătorii. Toată lumea face greșeli, trebuie să învățăm din greșelile noastre pentru a nu le mai repeta”, a spus Ivaylo Petev.

În etapa a 18-a a campionatului, Universitatea Craiova dispută derby-ul cu CFR Cluj, sâmbătă, 2 decembrie, de la ora 20.30, pe stadionul „Ion Oblemenco”. 

Vizualizări: 625

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: