Jandarm gorjean, pe podium

Jandarmul gorjean, Paul Feroiu din cadrul Detașamentului Mobil a obținut locul III la Campionatul de Judo, faza finală pe Ministerul Administrației și Internelor.

În perioada 16-19 octombrie a.c., în municipiul Ploiești, județul Prahova, s-a desfășurat Campionatul de Judo - faza finală pe minister.

Din lotul Jandarmeriei Române, în calitate de șef de lot a făcut parte jandarmul gorjean, plt. maj. Feroiu Paul din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Gorj, fiind selecționat să participe la această competiție ca urmare a obținerii unor rezultate meritorii la competițiile de Judo și Unifight desfășurate în decursul acestui an.

În urma desfășurării competiției, participând la 4 meciuri, plt. maj. Paul Feroiu s-a clasat pe un meritoriu loc III la individual, categoria 90 kg. + 35 ani, iar la echipe după parcurgerea a 3 meciuri, echipa Jandarmeriei Române s-a clasat pe locul III pe minister, obținând medalia de bronz atât la individual cât și pe echipe. 

În decursul acestui an, jandarmul gorjean a participat la trei competiții finale la Judo, în toate clasându-se pe podiumul de premiere. (A.A.)

Vizualizări: 154

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: