Jandarmii, campioni la pescuit sportiv

Competiţia internă ,,Cupa Jandarmeriei Rurale la pescuit sportiv” și-a stabilit câștigătorii.

Competiţia internă  Cupa Jandarmeriei Rurale la pescuit sportiv, prima ediție, s-a finalizat prin comunicarea rezultatelor obținute și desemnarea câștigătorilor. Ineditul concurs a reunit la start un număr de 13 echipe formate din câte 2 concurenți (jandarmi pescari), care au pescuit pe durata a trei ore, diferențierea câștigătorilor realizându-se în urma parcurgerii unei noi runde de pescuit pe durata a 15 minute, la numărul de pești capturați.

Toate echipele participante și-au testat deprinderile de pescari, toți au ieșit câștigători prin petrecerea timpului liber într-un cadru natural, iar cei mai buni dintre cei buni au fost premiați cu articole de pescuit. Jandarmii pescari au putut să impresioneze arbitrii, cu capturile realizate, care ulterior cântăririi au fost eliberate în apă.

După festivitatea de premiere și decernarea diplomelor și a premiilor, activitatea s-a finalizat printr-o masă câmpenească unde s-au depănat amintiri (povești pescărești) despre monștrii din adâncuri capturați de jandarmii pescari în timpul partidelor de pescuit sportiv.

S-au distins prin rezultatele obținute la concurs următorii: locul I - echipa Detașamentului 3 Jandarmi, câștigătoarea primei ediții a concursului; locul II - echipa din comandamentul unității; locul III - echipa Detasamentului 1 Mobil. „La solicitarea colegilor se va analiza reeditarea acestui concurs, pentru că s-a constatat ca sunt mulţi jandarmi pasionaţi de pescuit”, se arată într-un comunicat de presă al Jandarmeriei.

Vizualizări: 136

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: