Japonezul Sato ar putea reveni la Pandurii după stagiul de la Rânca

Japonezul adus la probe de Pandurii ieri l-a convins pe Liviu Ciobotariu că ar putea evolua la echipa gorjeană. Micuţul jucător s-a descurcat bine ieri la antrenamente, prestaţia sa fiind apreciată de antrenor. Acesta speră ca japonezul să revină la Târgu Jiu după amicalul pe care îl va susţine cu echipa ţării sale în Turcia.  

Pandurii s-au antrenat ieri pe terenul sintetic, singurul care mai permite efectuarea de şedinţe de pregătire în această perioadă. Alături de lotul numeros care se prezintă zi de zi la pregătire a fost ieri la probe şi japonezul Minori Sato sosit cu o zi înainte la Târgu Jiu. Acesta l-a impresionat la primul antrenament pe Liviu Ciobotariu care spune că se va edifica asupra sa după ce îl va vedea şi la un antrenament de finalizare: „O noutate interesantă pare să fie acest jucător japonez care este în teste la noi, Minori Sato. Este un jucător care la prima vedere pare interesant, însă o să mă edific abia după următoarele antrenamente. Are calităţi destul de bune dar este micuţ, nu are o statură foarte mare, este un fotbalist de viteză, foarte rapid, pierde foarte greu mingea din câte am văzut, însă nu mă pot pronunţa după primul antrenament. O să-l văd şi la şedinţa de finalizare şi o să mă edific în ceea ce priveşte lovirea balonului a acestui jucător”.

Nu participă la cantonament

Japonezul nu va putea merge cu echipa în cantonament la Rânca dar ar putea reveni după ce va susţine meciul amical din Turcia „Japonezul nu va merge la Rânca în cantonament cu echipa deoarece pe 15 ianuarie are un meci amical cu naţionala de tineret a Japoniei în Turcia. Dar ar putea reveni după aceea la echipă”. Minori Sato ar putea fi o soluţie de viitor pentru Pandurii, jucătorul fiind component al naţionalei de tineret a Japoniei şi fiind la doar 18 ani şi jumătate o speranţă a naţionalei ţării sale.

Sato ar fi şi o soluţie de înlocuire a lui Stângă dar deocamdată Ciobotariu spune că nu caută neapărat un jucător pe acest post: „În locul lui Stângă nu caut pentru că deocamdată am soluţii. Dacă o să găsesc ceva mai bun o să iau în calcul, dar deocamdată am soluţii acolo şi nu este o situaţie de criză prin plecarea lui Stângă. Suntem cu acelaşi lot, nu vreau să fac foarte multe modificări în echipă, numai dacă apare ceva foarte bun mă voi gândi. Sunt mulţumit cu lotul pe care-l am. Singurul jucător care ar mai putea pleca este Alex Păcurar, în rest nu mai pleacă nimeni.”

Vizualizări: 95

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: