Jeanei Prejbeanu i-a fost promisă funcţia de director medical la Ambulanţă

Fosta directoare a Serviciului Judeţean de Ambulanţă (SJA) Gorj, Jeana Prejbeanu, nu poate deocamdată să ocupe funcţia de director medical în cadrul unităţii. Asta după ce Prejbeanu are hotărâre judecătorească de revenire pe vechiul post pe care însă nu l-a mai vrut. Acesteia i se promisese postul de director medical, dar se pare că va rămâne tot pe unul de medic. Deşi managerul interimar al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Gorj a confirmat acest lucru, Jeana Prejbeanu neagă aceste informaţii.

Jeana Prejbeanu nu poate fi director medical al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Gorj pentru că cea care ocupa aceasta funcţie a intrat în concediu medical. Acest lucru a fost confirmat de directorul SJA Gorj, Marian Niculescu. „Doamna Prejbeanu nu e pusă încă pe funcţia de director medical pentru că cea care ocupă postul respectiv este în concediu medical şi din punct de vedere legal nu poate fi posibil acest lucru. În prezent, ea este angajata noastră ca şi până acum, ca medic”, a declarat Marian Niculescu, managerul SJA Gorj.

Cert este că instalarea ei pe această funcţie este încă incertă la nivel de instituţie, Niculescu declarând că numirea ar putea fi împiedicată de mai mulţi factori. „Cea care ocupă acum această funcţie poate să stea şi 90 de zile în concediu medical în funcţie de gravitatea bolii. Nu am o certitudine că va ocupa sau nu acest post, depinde şi de Direcţia de Sănătate Publică, sunt mai mulţi factori”, a declarat Marian Niculescu.

Vizualizări: 120

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: