Jianu (PNL): Am o strategie pentru municipiul Motru

Gheorghe Jianu este pregătit să lupte cu cel care va fi candidatul PSD la Motru. Acesta a anunţat că are deja o strategie pentru dezvoltarea municipiului şi crede că va fi susţinut de echipa liberală din zonă. Jianu a mai spus că oricare ar fi candidatul PSD, acesta pleacă din start cu un avantaj, însă mizează pe nemulţumirile acumulate în timp de către cetăţenii din Motru pentru a câştiga alegerile.

Liberalii din Motru par să se fi decis cu privire la candidatul pentru primăria Motru. Surse politice din zonă spun că Jianu ar fi ieşit foarte bine în sondaj şi că el este cel care va intra într-o competiţie cu candidatul PSD. Jianu a spus vineri că nu i-au fost încă aduse la cunoştinţă rezultatele sondajului. ”Am o strategie pentru dezvoltarea municipiului Motru încă de când mi-am depus candidatura. Dacă eu am ieşit în sondaje, cu siguranţă voi fi susţinut de toată echipa liberală. Eu ştiu că s-a terminat sondajul, dar încă nu s-a făcut publice rezultatele”, a spus Gheorghe Jianu.

Cât despre candidatul PSD la Motru, după ce actualul primar Dorin Hanu a anunţat că nu mai candidează, Gheorghe Jianu a precizat că nu se ştie încă în rândul populaţiei care pesedist va candida la Motru. ”Pe mine mă interesează toţi candidaţii, dar încă nu ştiu cine va candida. Ştiu că şi la ei se desfăşoară un sondaj. Eu sper într-o competiţie decentă. PSD are un avantaj, are şi o organizaţie puternică în zonă, dar mai este şi un fond de nemulţumire în zonă. Va fi, cred eu, o competiţie strânsă”, a spus Gheorghe Jianu, membru PNL Motru.

Vizualizări: 183

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: