Jianu şi Vîlceanu, primii candidaţi anunţaţi de PNL Gorj

Partidul Naţional Liberal  Gorj şi-a anunţat ieri candidaţii la două instituţii cheie din judeţ. Este vorba de primăria municipiului Motru, unde va candida Gigel Jianu, şi Consiliul Judeţean Gorj, unde şi-a anunţat candidatura actualul copreşedintele, Dan Vîlceanu. Cele două candidaturi au fost anunţate în municipiul Motru, în stradă, nu la sediul partidului.

”Bună ziua, mă numesc Gigel Jianu şi candidez pentru primăria Motru. Consider că este momentul să se producă o schimbare în conducerea municipiului Motru şi eu sunt pregătit şi dispus să fac tot ce se poate pentru bine comunităţii”. În acest mod şi-a început discursul candidatul Partidului Naţional Liberal la primăria municipiului Motru. Candidatul Gigel Jianu are 47 de ani, este căsătorit, are doi copii şi trăieşte în municipiul Motru. În prezent Jianu ocupă funcţia de inginer şef producţie la Cariera Roşiuţa, unitate la care lucrează de peste 20 de ani, de când a terminat Facultatea de Mine de la Petroşani. A început activitatea în minerit ca simplu muncitor, iar astăzi este adjunctul şefului de carieră.

Decizia de a face politică şi de a candida la primăria Motru a venit nu cu mult timp în urmă şi îşi propune în primul rând să creeze alternative şi locuri de muncă fie pentru cei care sunt disponibilizaţi, fie pentru cei care nu au avut niciodată şansa unui loc de muncă. ”Am un program, ştiu ce trebuie făcut şi voi face tot ce se poate pentru binele motrenilor. Cel mai importat punct este crearea locurilor de muncă în municipiul Motru, este problema care a afectat foarte mult oraşul. Mai rău este că s-au pierdut foarte multe locuri de muncă şi nu s-a creat o alternativă la acest lucru”, a spus Gigel Jianu, candidatul PNL la primăria Motru.

Prioritate pentru Gigel Jianu este viitorul tinerilor din municipiu, el însuşi fiind părintele a doi copii, o fată de 14 ani şi un băiat de 12 ani. Soţia candidatului Jianu lucrează şi ea tot în minerit, la Cariera Lupoaia.

Vîlceanu: Voi fi candidatul care spune adevărul

Pe acelaşi trotuar din municipiul Motru şi-a anunţat candidatura actualul copreşedinte al PNL Gorj, Dan Vîlceanu. Acesta va candida la Consiliul Judeţean Gorj, fiind primul pe lista de consilieri judeţeni. În discursul său de prezentare, Vîlceanu a promis că va fi candidatul care va spune gorjenilor adevărul, chiar cu riscul de a pierde voturi. ”Mă numesc Dan Vîlceanu şi sunt candidatul Partidului Naţional Liberal pentru Consiliul Judeţean Gorj. Sunt omul care va deschide judeţul Gorj spre dezvoltare şi spre un trai mai bun. Voi fi candidatul care spune gorjenilor adevărul. Cred că trebuie să renunţăm la frica de a pierde voturi pentru că spunem adevărul. Mie nu mi-e frică să recunosc şi să văd ce ne aşteaptă în viitor şi am curajul să vin în faţa gorjenilor şi să îndrept lucrurile. Am o vârstă, sunt tânăr şi nu mi-e teamă că voi pierde voturi dacă voi vorbi despre adevărul şi realitatea economică a judeţului Gorj. S-a vorbit foarte mult despre fonduri europene în judeţul Gorj. Fondurile europene de care Gorjul are cu adevărat nevoie sunt acelea care ajung la oameni şi avem exemple de succes în judeţ, la Crasna sunt peste 460 de oameni care au beneficiat de măsura 112, pentru micii fermieri. Lucrurile astea pot fi extinse în tot judeţul. Fondurile europene care generează dezvoltare în judeţ sunt alea pe care oamenii le accesează”, a spus candidatul Dan Vâlceanu.

Vizualizări: 251

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: