Joacă „de-a şoarecele şi pisica” între FRF şi Pandurii

Interdicţia de a face transferuri  nu s-a ridicat pentru clubul Pandurii Târgu Jiu, care rămâne acum fără jucătorii aduşi în această iarnă. Cei împrumutaţi de la FCSB şi Rapid au părăsit deja echipa, după ce FRF nu a ţinut cont de solicitatea formaţiei gorjene de a legitima măcar juniori Under 19, iar oficialii clubului acuză reprezentanţii FRF că i-au amăgit.

Pandurii Târgu Jiu îşi punea mari speranţe în şedinţa Comitetului Executiv al FRF, întrunit miercuri, dar solicitarea echipei gorjene nici măcar nu a mai intrat pe ordinea de zi.

Pandurii are în continuare interdicţie în privinţa transferurilor, deşi clubul  solicitase ca măcar juniori U19 să poată legitima şi obţinuse acordul majorităţii colegelor de serie în acest sens.

Oficialii clubului susţin că FRF le-a dat speranţe că vor putea transfera măcar jucători Under 19  şi cer federalilor să spună de s-a procedat în acest mod. ”Ni s-a spus că nu au pus pe ordinea de zi memoriul pe care noi l-am depus la federaţie. Au argumentat că, în vară, ne-au dat voie să facem transferuri, şi au luat decizia de a transfera juniori Under 17. Toţi jucătorii care au venit în iarnă erau 2001, niciunul nu poate fi legitimat”, a explicat directorul sportiv Camilian Floroiu citat de Liga2.ro, precizând că Pandurii nu se va retrage din campionat: „Noi vom face tot posibiliul să continuăm competiţia. O să avem o discuţie cu creditorii, cu administratorul special şi voi merge la Bucureşti pentru vize. Trebuie să ne spună şi nouă federaţia de ce s-a procedat în modul acesta? Era foarte simplu să ni se spună de când am mers prima oară acolo că nu se fac transferuri. Pur şi simplu, a fost o joacă de-a şoarecele şi pisica. Ne-au pus să facem solicitări, ne-au spus că mai există o şansă. Lucrurile acestea nu sunt în regulă. Într-un parteneriat trebuie să existe transparenţă şi credibilitate. Am pierdut zile întregi pe la Bucureşti. Mi se pare o discriminare să le interzici unor copii să intre pe teren”.

Pandurii se află pe ultimul loc, 19, la 14 puncte sub linia care asigură menţinerea în eşalonul secund, înainte de reluarea campionatului, având şanse infime de salvare de la retrogradare. Cu un lot mult subţiat. după ce în iarnă mai mulţi titulari au părăsit lotul, Pandurii va avea o misiune dificilă în acest retur.

Vizualizări: 1,197

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: