Pandurii, cu un portar de 16 ani la meciul cu Reşiţa

Pentru că nu a putut transfera jucătorii pe care spera să-i împrumute de la FCSB şi Rapid, aceştia revenind deja la echipele cu care se aflau sub contract, Pandurii are mari probleme mai ales  în ceea ce priveşte poarta. Pentru meciul cu CSM Reşiţa, programat sâmbătă, de la ora 17:00, Pandurii mai are un singur portar valid. După ce Mihai Cotolan şi Iulian Dinu au plecat în iarnă, echipa gorjenă spera să-i legitimeze pe Cătălin Iovicin (Bega Timişoara) şi Alexandru Achiriloaei (Rapid),  dar nu a reuşit.

În această situaţie, Pandurii va miza doar pe juniorul Alexandru Krupenschi, de doar 16 ani, chemat la echipa de seniori de câteva săptămâni.

Singurul portar  din lotul actual, Alexandru Opriţa, care n-a apărat niciun minut în prima parte a sezonului, a luat cartonaş roşu la finalul partidei de la ASU Politehnica Timişoara, în minutul 90+7, din postura de rezervă.

În speranţa că urma să-i legitimeze pe cei şase jucători aduşi de la Rapid şi FCSB, Pandurii i-a mai şi împrumutat, în Liga 3, la Gilortul Târgu Cărbuneşti, pe juniorii Ionuţ Sebastian Safta (2002), Ion Cătălin Afrim (2003), Ianis Stăniloiu (2002) şi Ion-Lucian Bărăitaru (2003). Safta chiar debutase la Pandurii în tur, în meciul de la Universitatea Cluj, pierdut cu 2-0.

Lotul pe care va miza Pandurii în 2020:

Portari: Alexandru Opriţa, Alexandru Krupenschi (juniori);

Fundaşi: Daniel Ciobanu, Alexandru Vasilescu, Nicolae Cotolan, Robert Lică (accidentat de trei luni), Robert Gheorghe (accidentat de şase luni);

Mijlocaşi: Kazuki Takahashi, Alexandru Trancă, Alexandru Dinu-Ivănescu, Adrian Tănăsoiu, Ludovic Erhard, Radu Filip, Alexandru Cuţitoiu (juniori), Horaţiu Peia (juniori), Albert Cornicioiu (juniori), Leonard Gheorghe (juniori), Bogdan Dănăricu (accidentat de peste un an);

Atacanţi: Andrei Şendroiu, Patrick Popescu, Iulian Măicăneanu (accidentat de şase luni).

Vizualizări: 2,980

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: