Joc dificil la Braşov

Pandurii susţin în această seară, de la ora 20:00, la Braşov, primul meci cu noul antrenor pe bancă. Liviu Ciobotariu a deplasat un lot de 18 fotbalişti pentru acest meci, singurele schimbări fiind introducerea lui Popete şi Tilincă pe lista de 18 jucători care au făcut deplasarea, renunţând faţă de precedenta etapă la Câju şi Ghindeanu. Echipa s-a deplasat de ieri la Braşov, fiind cazată în Poiana Braşov, acolo unde va rămâne până marţi când va reveni la Târgu Jiu pentru a pregăti următorul meci cu Gloria Bistriţa.

Ciobotariu crede că Pandurii vor avea azi un meci greu la Braşov, acolo unde gazdele au un moral bun după victoria din cupă. „Toate meciurile sunt dificile şi nu cred că e vreun meci uşor. Ştiu că ne aşteaptă un joc foarte greu la Braşov dar poate fi un meci special pentru că ei sunt pe val acum. Au câştigat meciul de cupă de la Urziceni şi au un moral foarte bun dar nu este niciun fel de problemă. Ştiu că este un joc greu dar ne jucăm şansa. Mergem să jucăm toate meciurile la victorie dar ce va fi rămâne de văzut”.

Pentru a cunoaşte mai bine lotul actual şi ce s-a întâmplat la echipă, Ciobotariu a apelat la secundul Florin Bejinariu pe care s-a bazat pentru a alcătui lotul. „Am fost foarte mulţumit atunci când domnul preşedinte Condescu mi-a spus că Florin va face parte din staff pentru că e un om al casei şi eu personal am nevoie de ajutorul lui să ştiu care e pregătirea fizică, ce jocuri de pregătire s-au mai făcut la jocurile oficiale şi tot ceea ce  înseamnă probleme care au fost aici înainte de venirea mea. Eu sunt nou venit şi trebuie să ştiu chiar şi starea de spirit a echipei. Sunt foarte multe probleme în care mă ajută”, a încheiat Ciobotariu.

Vizualizări: 89

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: