Jucători dezbrăcaţi pe teren de galerie, în Liga 2

Jucătorii formaţiei de Liga a doua Petrolul au ieşit la bustul gol de pe teren la finalul meciului pierdut astăzi acasă cu Daco-Getica, scor 1-3, în etapa a 32-a a Ligii 2. Galeria ploieştenilor le-a cerut jucătorilor  să predea tricourile, iar scandalul a continuat la porţile stadionului, unde nu s-au lăsat până nu au obţinut demisia preşedintelui Cristian Vlad.

 După o nouă umilinţă suferită în acest sezon, într-un nou meci în care a încasat trei goluri (1-3 pe teren propriu cu Daco-Getica), Petrolul şi-a compromis în mare parte şansele de a promova direct în Liga 1 şi mai menţine speranţe doar la a prinde locul 3, care duce la baraj, cu şase etape înainte de finalul campionatului. Eşecul cu echipa bucureşteană aflată înaintea partidei pe loc retrogradabil i-a ”înnebunit” pe suporteri ploieşteni.

A fost atmosferă încinsă în tribune, iar, la final, jucătorii au fost umiliţi. Laurenţiu Marinescu şi compania au fost chemaţi la galerie, certaţi şi obligaţi să-şi predea tricourile de joc. ”Nu meritaţi, la Petrolul să jucaţi” şi ”Ruşine! Ruşine” s-a auzit din tribune la adresa jucătorilor, mulţi dintre ei părăsind gazonul cu ochii în lacrimi, în huiduieli asurzitoare.

Vizualizări: 2,155

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: