Dodoi a reuşit „dubla” cu Baloteşti

Golgheter la Pandurii Târgu Jiu înainte ca echipa să revină de la Motru la Târgu Jiu, Gabriel Dodoi şi-a revenit la forma de acum doi ani. În partida de vineri acesta a marcat de două ori şi a făcut un joc foarte bun.

Atacantul care a lăsat Pandurii pentru a juca în Liga I s-a întors la Târgu Jiu în iarnă, dar s-a accidentat în perioada de pregătire şi a revenit mai greu pe teren. Intrat de puţin timp în program normal cu echipa, Dodoi a reuşit o dublă în meciul cu CS Baloteşti. Antrenorul Adrian Bogoi e mulţumit de jocul acestuia chiar dacă e doar de două săptămâni în lot, apreciind chiar că Dodoi este un jucător care poate mai mult şi merită să evolueze la alt nivel: „Dodoi sperăm să mai marcheze, pentru că este un jucător talentat. El a făcut pauze mari în pregătire, pentru că de două săptămâni face pregătire practic cu echipa, în mod organizat. Dar Dodoi este un jucător care poate evolua la un nivel mai înalt. Avem atacanţi tineri, dar atacanţi care marchează, e foarte important pentru ei. Şi când intră în echipă fac ambele faze, iar acesta este scopul nostru să-i formăm pentru a juca la un nivel mai bun, cred eu”.

Pandurii rămâne una dintre echipele cu cele mai multe goluri marcate din Liga a doua, având 54 de realizări.

O altă revenire lăudată de antrenorul pandurilor este cea a lui Daniel Ciobanu, care şi el a lipsit mult timp de la echipă, dar acum arată o formă bună, fiind mare nevoie de experienţa lui la echipă: „Şi Ciobanu a avut o perioadă de trei luni de inactivitate, dar şi el a revenit acum şi a intrat bine în echipă. Avem nevoie de jucători cu experienţă, chiar dacă şi el este foarte tânăr, are doar 24 de ani. Mai ales pe zona centrală avem nevoie de jucători cu experienţă, pentru că acolo am făcut foarte multe greşeli”.

Şi coreeanul Du Ho Kim a avut o evoluţie bună pe final de meci, atât cât a jucat, el reuşind să marcheze primul său gol pentru Pandurii.La fel de bine a intrat în meci şi colegul lui de la Craiova, Alexandru Dinu Ivănescu.

Vizualizări: 1,175

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: