Jucătorii de la Energia nu au primit salariul de trei luni

Victoria obţinută cu emoţii şi jocul slab al unora dintre componenţii lotului au dus la finalul jocului cu Poli Timişoara la un dialog mai tensionat între antrenorul Vasile Stângă şi preşedintele Gore Popescu. O discuţie care ar fi trebuit să aibă loc între patru ochi a fost purtată în faţa presei şi a altor persoane prezente la meci, aceasta scoţând la iveală problemele financiare cu care se confruntă echipa de handbal.

În vară s-a stabilit ca obiectiv clasarea pe locurile 1-3, dar este clar că Energia a luat o opţiune serioasă pentru titlu. Conducerea clubului gorjean ştia de pe atunci că bugetul nu este unul care să permită lupta pentru titlu, mai ales că echipa era angrenată şi în cupele europene, iar acum faptul că sunt probleme financiare la echipă afectează jocul echipei. Este posibil ca unii jucători să nu se mai întrebuinţeze la maxim când nu au luat salariile de trei luni, după cum a dezvăluit chiar antrenorul Stângă care nu vrea să ia măsuri cu cei care au evoluat mai slab. „Nu am ce măsuri să iau dacă nu s-au luat nici banii de trei luni. Nici primele de obiectiv pe anul trecut care ni sau tot promis nu ni s-au dat”, a spus Stângă după meci precizând totuşi că jocul mai slab nu are legătură cu acest aspect: „Jocul nu are nici o legătură cu banii, trebuie să câştigăm să-i obligăm să ne dea banii”.
Preşedintele Popescu a confirmat faptul că sunt restanţe financiare lăsând să se înţeleagă că jocul prestat a dus la neachitarea salariilor: „Nu s-au luat banii pe septembrie, dar jocul pe care-l practică îmi pare că este extrem de slab”.

Vizualizări: 144

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: