Meci din Liga 1, pierdut de gazde pentru că s-a stins nocturna

Poli Iaşi va pierde la masa verde meciul cu FC Viitorul după ce conducea pe teren cu scorul de 2-1. Ieşenii nu au putut remedia o problemă la instalaţia de nocturnă, care s-a stins de două ori duminică seară.

Primarul Iaşului, Mihai Chirica, a dezvăluit amănunte incredibile după de Poli Iași a pierdut la masa verde cu Viitorul din cauza nocturnei, care a căzut pentru a doua oară. Poli Iași tocmai reușise să întoarcă rezultatul cu Viitorul, când nocturna de pe stadionul „Emil Alexandrescu” s-a stins din nou.

Primarul Mihai Chirica spune că nimeni nu i-a semnalat problema, deși se știa despre aceasta. Edilul crede că este vorba despre incompetență, dar că Andrei Cristea i-a vorbit despre un act deliberat. „O să verific mâine, boala era mai lungă și nu a fost sesizată de nimeni. Îmi pare rău. Cei doi stâlpi erau alimentați din sursa stabilă, cel de-al treilea era alimentat de un generator. El era funcțional, dar nu s-a mai putut face revenirea lui pe sursa normală. Au picat ceilalți doi, care erau pe postul de transformare, sub tensiune. Acum au picat cei care funcționau de la început. Acum a fost o problemă de alimentare! La ora această am desfăcut toate posturile, vom face o anchetă. Vom afla în cursul zilei de mâine ce a fost acolo. Se poate trage orice concluzie! Stâlpul 4 nu a funcționat aseară la antrenament, nimeni nu a anunțat. Se poate pune problema incompetenței, la altă variantă nu ajung. Pur și simplu e incompetență. Nu doar acest lucru mă interesează. Nici polițistul nu a sesizat, nici administratorul, nici echipa. L-am întrebat pe Andrei Cristea și a zis că ei au considerat că e o chestiune deliberată aseară!”, a declarat Mihai Chirica la Digi Sport.

Vizualizări: 514

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: