Jucătorii de la Pandurii joacă astăzi cu elevii de la „Ecaterina“

Pandurii revin prin liceele din  Târgu Jiu după o întrerupere de aproximativ un an a acţiunilor de imagine care au debutat după promovarea echipei în prima ligă. Gorjenii vor avea prilejul să-i vadă pe fotbalişti la lucru, în mijlocul liceenilor de la Colegiul Naţional „Ecaterina Teodoroiu“, acolo unde vor fi prezenţi mâine de la ora 12:00 şi vor susţine şi un meci demonstrativ.

Iniţiativa clubului Pandurii de a duce echipa de fotbal în liceele gorjene pentru meciuri demonstraţia fost reluată la propunerea secretarului general Daniel Băloi, cel care a şi iniţiat aceste întâlniri. Jucătorii şi antrenorii vor merge mâine la Colegiul Naţional Ecaterina Teodoroiu. Acţiunea are ca scop şi îmbunătăţirea imaginii clubului dar şi păstrarea unei atmosfere bune la echipă precum şi continuarea unei iniţiative de succes a clubului cu astfel de vizite la liceele din oraş.

La colegiul Ecaterina Teodoroiu va fi un meci demonstrativ de două reprize a 15 minute, urmând să meargă acolo şi jucătorii şi antrenorii care vor împărţii obiecte promoţionale şi vor da autografe  după cum a explicat secretarul general al clubului Pandurii, Daniel Băloi. Acesta a mai precizez că avea o datorie morală să aducă echipa şi la liceul în care s-a format, absolvind cursurile prestigiosului liceu târgujian: „Dorim o continuare a acţiunilor de promovare a clubului nostru. Am avut multe solicitări din partea directorului de la Ecaterina, domnul profesor Gheorghe Nichifor, iar acum nu puteam să-l mai refuzăm. În plus este şi o datorie morală a mea ca fost elev al acestui liceu de a duce echipa mare acolo. Ştiu că avem mulţi suporteri şi printre liceeni, aşa că în condiţiile în care avem timp vom duce mai departe acţiunea „Pandurii - o dragoste gorjeană”. În plus, pentru jucători este un prilej de a sta şi a juca contra celor care îi susţin la meciurile din Liga 1. Sunt convins că băieţii de la Pandurii vor fi bine primiţi de liceeni. Fotbalul de plăcere şi cu zâmbetul pe buze e garantul succesului.”

Vizualizări: 95

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: