Jucătorii transferaţi îşi aşteaptă dreptul de joc pentru meciul cu Bistriţa

Pandurii a transferat efectiv în această iarnă şapte jucători, dar şase dintre ei nu au fost folosiţi la meciul cu Dinamo. Chiar dacă unii dintre cei şase sunt jucători ai echipei Pandurii, ei au fost împrumutaţi în tur la alte formaţii şi de aceea era nevoie de obţinerea dreptului de joc la Pandurii. Preşedintele executiv Eugen Pârvulescu a precizat că jucători transferaţi în această iarnă la Pandurii sau reveniţi de la echipele unde au fost împrumutaţi, urmau să primească aseară dreptul de joc din partea Comisiei de Soluţionare a Litigiilor.

Este vorba de cinci dintre cei care s-au antrenat cu Pandurii şi în stagiul din Antalya, Lazar, Horvat, Cristea, Lemnaru şi Neagu, şi de încă un jucător cu care s-a ajuns la un acord de transfer după acest stagiu, rapidistul Dobroiu. Cel de-al şaptelea transferat este Popete care venind liber de contract a putut juca fără probleme la meciul cu Dinamo. Gorjenii i-ar fi putut folosi pe toţi cei şase şi la meciul cu Dinamo dar riscau o contestare a dreptului de joc aşa că au preferat să treacă aseară prin comisii pentru a certifica dreptul de joc pentru meciul cu Bistriţa.

Fără jucători pe teren

„Nu am folosit jucătorii transferaţi anul acesta în meciul cu Dinamo pentru că nu voiam să riscăm o contestaţie şi puteam să avem surprize. Am depus la Comisia de Soluţionare a Litigiilor toate documentele pentru aceşti şase jucători şi în momentul în care comisia le va da drept de joc vom putea să-i folosim cu încredere. Pentru că altfel riscam să facem un rezultat bun cu Dinamo şi să pierdem la masa verde”, a spus Pârvulescu referitor la jucătorii Călin Cristea, Valentin Lemnaru, David Lazar, Adrian Horvat, George Neagu şi Alexandru Dobroiu care au fost transferaţi de Pandurii în iarnă: „Sperăm să primim o decizie favorabilă pentru că clubul Pandurii nu a fost vinovat cu nimic în tot ce s-a întâmplat cu acest litigiu cu Dinamo. Noi am primit dată certă de la secretariatul LPF şi sunt jucători pe care clubul Pandurii a plătit deja sume de bani. Sunt jucători care nu mai aparţin de cluburile de unde i-am luat şi trebuie să le dăm şi lor drept de joc acum. Ei nu erau acum nici la Pandurii şi nici la echipele de unde au venit. Lemnaru e împrumutat la Pandurii de exemplu şi nu se poate întoarce la Cluj. Sper ca jucătorii să poată juca la meciul cu Gloria Bistriţa după şedinţa Comisiei de Disciplină. Nu văd de ce să intervină piedici pentru că noi am făcut toată documentaţia şi nu pot fi probleme.”

În ceea ce priveşte revenirea lui Stromajer, Pârvulescu a precizat că situaţia acestuia este rezolvată.

Vizualizări: 107

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: