Juniorii A ai pandurilor sunt gata de turneu

Grupa de juniori A a pandurilor pregătită de Dorian Gugu şi Sorin Vintilescu merge la Arad pentru a lua parte la turneul zonal alături de Tg Mureş, CFR Cluj şi echipa gazdă, UTA. Juniorii B, calificaţi şi ei tot de pe primul loc în serie, vor merge săptămâna viitoare la Alba Iulia şi se vor duela cu Timişoara, U Cluj şi Unirea Alba Iulia.

În ultimele partide din turneul preliminar, juniorii A ai pandurilor au pierdut pe teren propriu în faţa celor de la CSJ Ştiinţa Craiova cu 1 la 3 în timp ce juniorii B au câştigat în faţa aceluiaşi club cu 4 la 0. Atât juniorii A cât şi juniorii B s-au calificat de pe primul loc în serie la turneul zonal.

Au parte de adversari grei

Primii care vor intra în focurile turnelui zonal sunt juniorii A, antrenaţi de Dorian Gugu şi Sorin Vintilescu. În urma tragerii la sorţi efectuate la Bucureşti, aceştia au fost repartizaţi să joace la Arad alături de echipa locală UTA dar şi de CFR Cluj şi FCM Tg Mureş. O grupă destul de puternică din care pandurii au mult de tras dacă vor să se califice. Primul meci al juniorilor mari de la Pandurii va fi cel cu FCM Târgu Mureş de pe 5 mai urmând ca pe data de 7 mai să joace cu CFR Cluj şi pe 9 mai cu UTA Arad. Juniorii B ai pandurilor au şi ei parte de o grupă extrem de dificilă. Jucătorii antrenaţi de Constantin Frimu şi Cristi Popescu vor juca turneul de zonă săptămâna viitoare la Alba Iulia acolo unde au mai fost repartizate echipele FC Timișoara, Unirea Alba Iulia şi U Cluj. Programul juniorilor de la Pandurii va fi următorul: pe 10 mai cu U Cluj, pe 12 mai cu Unirea Alba Iulia şi pe 14 mai cu FC Timișoara.

Vizualizări: 138

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: