Juniorul Negrilă a dat autografe în Anglia

Portarul echipei secunde a clubului Pandurii Târgu Jiu, Răzvan Negrilă, s-a întors recent la Târgu Jiu după un stagiu de pregătire al naţionalei under 19, naţională care a susţinut în acest răstimp şi 3 meciuri amicale. Chiar dacă nu i-a mers prea bine, echipa luând bătaie în două dintre cele trei meciuri, Negrilă a împărţit autografe.

Goalkeeperul în vârstă de 18 ani a participat la două partide de verificare în Republica Moldova, dar şi la un amical de gală cu Anglia under 20, amical ce a avut loc în patria fotbalului, la Birmingham. Negrilă a bifat 90 de minute în meciul doi cu Republica Moldova, meci în care a reuşit să păstreze poarta intactă şi să contribuie decisiv la victoria tricolorilor mici cu 1-0. În celelalte două partide, Negrilă a rămas pe banca de rezerve în eşecul din primul meci cu moldovenii, 0-1, dar şi în înfrângerea din Anglia, scor 0-6. Chiar şi aşa, juniorul a dat autografe celor prezenţi în tribune. „Am acordat nişte autografe unor oameni care erau entuziasmaţi că văd echipa României, ceea ce şi pentru noi a fost ceva nou şi plăcut. Au fost şi români, dar şi englezi, pentru noi ca şi copii care jucăm la nivel de juniori, ne-am simţit fotbalişti acolo“.

Portarul înalt de 1,95 metri visează să ajungă la fel de mare ca Thibaut Courtois sau Costel Pantilimon. Negrilă vrea să joace în Anglia. „Îmi place Thibaut Courtois de la Chelsea, are un stil care mi se aseamănă, este înalt, cu talie, joacă în Anglia, acolo fiind şi locul unde visez şi eu să joc. Costel Pantilimon ar fi portarul român care îmi place foarte mult, este un model de urmat pentru mine“. Până să ajungă în Anglia, Negrilă speră să ajungă la Pandurii. „De când am venit aici mă gândesc la asta şi sper să vină şi momentul. Deocamdată aştept să văd ce gânduri are şi antrenorul, când aş putea ajunge în circuitul echipei mari şi apoi să vină şi debutul la Liga 1 care sper să vină cât mai repede“.

Vizualizări: 142

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: