Kamara, salvatorul din atacul pandurilor

Primul transfer perfectat de Pandurii, cel al ivorianului Youssouf Kamara, este considerat de pe acum o reuşită de către preşedintele Marin Condescu.

„În atac am avut probleme, a fost punctul nostru sensibil şi cred că venirea lui Kamara e un prim pas de rezolvarea problemei atacului. El a avut soluţii bune la FC Argeş şi Liviu şi l-a dorit foarte mult la echipă. Mă bucur că am finalizat acum toate probleme cu el şi l-am putut transfera. Sper să fim pe drumul cel bun cu acest transfer”. Acesta a mai precizat că înţelegerea cu Kamara s-a perfectat după o serie de discuţii cu impresarii acestuia,  jucătorul intrând deja în posesia a 13.000 de euro ca primă de instalare: „Ne-am înţeles cu Kamara cu care discutam de ceva timp, el a venit la Târgu Jiu şi a semnat actele şi a primit o parte din bani pentru a merge în vacanţă de sărbători cu familia. Este prima noastră achiziţie făcută pentru returul acestui sezon.”

Revine Orac?

Preşedintele a mai precizat că e posibil să revină la Pandurii fostul jucător Daniel Orac, plecat de la echipă la începutul anului după un conflict cu fostul antrenor Sorin Cârţu şi transferat în vară în Cipru. „Este o opţiune a lui Orac să revină la noi să vadă dacă se integrează. Îl aşteptăm la reunire pe 4-5 ianuarie, dar nu am discutat nimic concret deocamdată” a mai precizat Condescu. Un alt jucător care doreşte să revină la Pandurii, fiind cedat sub formă de împrumut la Jiul Petroşani, este Lucian Pârvu care nu a ajuns la o înţelegere cu cei de la Petroşani pentru a prelungi împrumutul.

Vizualizări: 93

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: