L-au transferat pe „Adebayor” !

Pandurii l-au adus pe Adebayor! Nu e vorba de celebrul atacant trecut pe la Real Madrid sau Arsenal, ci de copia fidelă a acestuia. Mahambe Tamboura are 20 de ani, vine tocmai din Mali şi i-a lăsat mască pe panduri într-un amical disputat în Antalya. Colegii îl strigă deja Adebayor.

Pandurii aveau nevoie de un atacant care să-i concureze pe Batin şi Lemnaru. L-au găsit pe Mahambe Tamboura, originar din Mali. Atacantul de 20 de ani i-a luat ochii lui Grigoraş în amicalul din iarnă cu Shkendija în care a marcat de 2 ori pentru macedoneni.

Luat acum, joacă la toamnă-!

Tamboura a fost testat câteva zile de Grig şi a semnat un contract pe 3 ani. Toate bune şi frumoase până aici doar că jucătorul spune că ar putea juca la Pandurii abia din sezonul următor! Oficialii pandurilor fac însă tot posibilul să rezolve problemele cu actele de transfer ale jucătorului din Mali pentru ca acesta să debuteze cât mai curând la Tg Jiu. „Am semnat deja pe o perioadă de trei ani cu o echipă bună din România și sper să am șanse să pot face jocuri bune aici. Din păcate nu știu dacă voi putea juca în acest an la Pandurii. Mă voi pregăti fizic pentru sezonul viitor. Cred că principala problemă este cea fizică, dar și cea tehnico-tactică. Trebuie să învăț planurile echipei și de aceea am venit mai devreme, să mă obișnuiesc cu echipa, cu antrenorul. Am venit cam târziu și documentele mele, din păcate, au ajuns și ele cam târziu”, crede africanul care arată la antrenamente că are calităţi de atacant. Colegii i-au găsit repede o poreclă. „Colegii îmi spun Adebayor, probabil și profilul meu, înfățișarea, aduce cu cea a lui Adebayor”, mai zice Tamboura despre asemănarea cu jucătorul de 28 de ani care joacă la Tottenham şi care a mai trecut pe la Real Madrid sau Manchester City.

„Fotbalul românesc este unul foarte bun. Știu despre jucători mari precum Hagi, Moldovan sau Mutu. Sunt mulți jucători români buni. Pot să spun că am urmărit echipe românești evoluând în Champions League sau Europa League și cred că e un campionat excelent.”                 

Mahambe Tamboura, Pandurii

Vizualizări: 126

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: