La furat la CE Turceni

În după-amiaza zilei de 25 iunie a.c., la orele 15:00, poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Turceni, în timp ce executau serviciul de patrulare, pe drumul de acces al Complexului Energetic Turceni, au oprit pentru legitimare doi tineri.

Aceştia au fost identificaţi de poliţişti ca fiind E.N., de 22 ani, din municipiul Târgu-Jiu, şi F.F., de 22 ani, din comuna Fălcoiu, judeţul Olt.

În urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii au constatat că cele două persoane sunt suspecte de sustragerea unei cantităţi de deşeu cablu de aluminiu de la o societate comercială cu punctul de lucru în oraşul Turceni.

Pe parcursul cercetărilor a rezultat faptul că de la stâlpii de iluminat aparţinând societăţii comerciale, care nu se aflau sub tensiune, cei doi tineri au sustras cantitatea de peste 70 kg de deşeu, pe care, ulterior, au ascuns-o în vegetaţia de pe malul râului Jiu.

Întreaga cantitate de deşeu sustrasă a fost restituită de către poliţişti unităţii prejudiciate.

 În cauză s-a întocmit dosar penal, în care se efectuează cercetări faţă de cele două persoane, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.            

Vizualizări: 109

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: