La mulţi ani, Pandurul!

Cotidianul Pandurul împlineşte astăzi doi ani de la apariţie. În ultima şedinţă de sumar, jurnaliştii de la Pandurul au prezentat în loc de ştiri cadourile pe care ar trebui să le „primească“ de ziua lui. Cu toţii au fost de acord că Pandurul şi-ar dori şi mai mulţi cititori, şi mai mulţi abonaţi şi mai multă forţă pe piaţa media din Gorj. Pandurul, gazeta pe sufletul norodului, a apărut în momentul în care presa din Gorj era în „criză“ lăsându-se pradă scandalurilor politice şi intrând în adevărate conflicte cu deontologia. Pandurul tratează subiecte politice, dar mai ales problemele din minerit şi energie, stângăciile şi bucuriile comunităţii gorjene şi evenimentele zilei.

Sprijinit de ziariştii de la Televiziunea Gorj TV, Pandurul a reuşit în doi ani să ajungă din urmă ziare cu vechime în presa din judeţ.

Dacă ediţia print le destăinuie oamenilor ce s-a întâmplat „ieri“, pagina noastră de Internet www.pandurul.ro prezintă evenimentele atunci când se întâmplă.

La ceas aniversar, tragem linie şi analizăm ce am putea face pentru îmbunătăţirea atât a formatului print cât şi a ediţiei online.

Cu un tiraj de 2500 de exemplare, Pandurul a reuşit să primească girul Biroului Român de Audit al Tirajelor (BRAT) situându-se la nivelul ziarelor centrale. Pandurul este singurul ziar din Gorj auditat de BRAT.

Aşadar, redacţia Pandurul are o responsabilitate faţă de miile de cititori pe care îi are. Promitem să fim din ce în ce mai buni!

Redacţia Pandurul

PS: Scrieţi-ne pe adresa noastră de e-mail [email protected] ce gen de articole aţi vrea să citiţi, ce vă place la ziarul nostru şi la ce ar trebui să renunţăm

Vizualizări: 230

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: