La Târgu Jiu, apusul e la sud! O spune primarul Cârciumaru!

Primarul din Târgu Jiu, Florin Cârciumaru, anunţă că nemţii vor investi într-o fabrică de cablaje auto. „Totul se întâmplă după alegeri. Vii în campanie şi spui că după alegeri o să vă dăm şi o să vă facem. Parcă e Ceauşescu la balcon, o să fie lapte şi miere, o să dăm pensii, după alegeri“, a replicat Dan Vîlceanu, copreşedintele ACL Gorj.

Cârciumaru s-a lăudat cu investiţia nemţilor, deşi prin oraş împrăştie pliante cu nemţii care vor să vină să ia complexul energetic. El spune că o firmă românească va construi în Gorj, dar cu banii nemţilor de la Nexans. „Vin nemţii, dar sunt atraşi de români. Spre informaţia corectă investiţia va fi realizată de Electro Contact Bucureşti. E de la Bucureşti, e românească“.

Primarul de Târgu Jiu spune că a discutat cu delegaţia investitorilor, au vizitat două zone din Târgu Jiu, dar au ales Coleus, unde vor cumpăra 6 ha de teren. „Au hotărât ca viitoarea capacitate de producţie să se realizeze lângă Coleus. Vor să cumpere 6 ha de teren şi să construiască halele viitoarei investiţii. Pe 24 noiembrie vor aduce scrisoarea de intenţie şi o vom băga în Consiliul Local“, a spus Cârciumaru, el adăugând că vor fi create 6-700 de locuri de muncă iniţial, dar că se va ajunge la 2.000 de locuri de muncă.

Primarul a mai spus că se poate lăuda cu „un colţ de Occident“ în Târgu Jiu, restul oraşului nefiind în rândul lumii bune. „Putem să ne lăudăm cu un colţ de Occident că avem tot ce ne trebuie în partea de sud a oraşului“. Pentru informarea lui Florin Cârciumaru, potrivit Dicţionarului Explicativ al Limbii Române: „OCCIDÉNT s. n. Apus1 (2), vest; spațiul geografic situat la vest de un punct de referință”. Târgu Jiu a devenit astfel primul oraş din lume unde apusul este la sud.

Vizualizări: 135

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: