La volan fără permis de conducere

În ziua de 02.07.2011, orele 18:00, poliţiştii Poliţiei Comunale Mătăsari l-au depistat în trafic pe N.P.R., de 21 ani, din localitate, care conducea pe str. Dealului, un autoturism, cu numărul provizoriu de înmatriculare.

Cu ocazia verificărilor efectuate în bazele de date, poliţiştii au stabilit că autorizaţia de circulaţie era expirată şi că tânărul nu avea dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice, întrucât nu deţinea permis de conducere pentru nici un fel de categorie de autovehicule.

Pe numele celui în cauză au fost întocmite acte premergătoare sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat şi cu număr fals, de către o persoană care nu posedă permis de conducere.

Un alt tânăr care conducea un autoturism, fără a poseda permis de conducere, a fost identificat în dimineaţa zilei de 03.07.2011, orele 05:00, de poliţiştii rutieri din cadrul Poliţiei Municipiului Tg. Jiu, pe str. Ciocîrlău.

C.A., de 22 ani, din comuna Băleşti, judeţul Gorj, a fost testat şi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

 În cauză s-a întocmit dosarul penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere.

Vizualizări: 149

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: