Lambu: Bucurescu are avere de 4 milioane de euro

Lucian Lambu, consilierul local de la Slivileşti, susţine că averea de nejustificată a lui Bucurescu provine din activităţi neortodoxe, iar ancheta ANI nu a fost bine făcută pentru că averea primarului este mult mai mare.

Lucian Lambu crede că averea lui Bucurescu este de fapt mult mai mare, acesta reuşind să adune câteva milioane de euro din 2004, de când este primar. Consilierul local de la Slivileşti este de părere că primarul nu are nici mai mult nici mai puţin de patru milioane de euro în conturi. „Nu este adevărat ce spun cei de la ANI. Sorin Bucurescu nu are 100.000 de euro în conturi, are mult mai mult, dar nu s-a uitat nimeni să vadă ce face acest primar. Nu avea niciun leu în buzunar când a ajuns primar, toată lumea ştie că umbla cu prostii prin Germania, umbla cu pantofii rupţi în picioare. Am documente şi o să le arăt să vadă toţi ce a făcut”, susţine Lucian Lambu, consilier local Slivileşti.

SCANDALURI

Între consilierul local Lucian Lambu şi primarul Sorin Bucurescu există un conflict foarte vechi, cei doi fiind renumiţi pentru spectacolele care le dădeau la primărie, când se certau şi băteau. Imaginile în care Bucurescu este surprins cum leşină după ce aproape că nici nu a fost atins la Lambu au făcut înconjurul ţării.

Vizualizări: 134

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: