Lângă caloriferul lui Marga stă canapeaua lui Crin

“Dacă vreți, puteți să-mi udați și canapeaua!”, le-a promis Crin supușilor peneliști, poate-poate mai stăvilește glăsciorul tot mai ferm al nemulțumiților din partid. Zis și futu... ăstaaa... Zis și făcut: Mihai Bălășescu, avocățel supraponderal, urmaș al Brătienilor, a făcut uz de locul unde fostul președinte interimar se retrage ca să mai ațipească 8-10 ore pe zi, când nu poate dormi acasă, și a (mă scuzați) cordit o colegă de partid ușor sașie, dar simpatică, pe nume Andreea Lambru. Andreea Lambru nu e la prima faptă de acest gen, dar iată că, în cele din urmă, eforturile i-au fost răsplătite cum se cuvine: cu postul de secretar general adjunct la guvern, post rămas vacant după ce Dan Mihalache fusese considerat prea tembel chiar și pentru USL și eliberat din funcție.

Fără să mă deranjeze cumva impetuozitatea mijloacelor prin care fetele frumoase reușesc, la vârste similare cu cea pe care o am eu însumi, să acceadă în funcții politice înalte, mă minunează, recunosc, locul consumării promovărilor în PNL: pe canapeaua șefului?! În primul rând, sunt surprins că acea canapea era liberă. Nu de alta, dar bănuiesc că este lăcașul de unde președintele PNL întocmește toată politica alianței. De asemenea, refugiul unde lui Crin îi place să numere oi (motiv pentru care l-a și atras pe Gigi Becali în PNL, pentru că mereu i se părea că nu numără suficiente). Faptul că era disponibilă chiar și la acea oră înaintată din noapte mă face să cred că, în biroul lui Crin, canapeaua este la loc de cinste, imediat lângă patul generos. Și, cum se zvonește că poți să tai lemne când liderul absolut doarme, bănuiesc că nici grăsunului avocățel din partid nu i-a fost greu să-și exercite fișa postului alături de șeful direct, în compania domnișoarei pe care ulterior se lăuda elegant, în convorbiri telefonice, că a rezolvat-o.

Andreea Lambru (27) a pornit-o acum înspre canapele mai oficiale. Victor Ponta, el însuși un mare amator de sex frumos, va fi șeful perfect și doar implicarea colegului Negoiță în afacere ar putea deturna cursul firesc al relației dintre premier și noul secretar general, dinspre eterna canapea spre o cameră liniștită și confortabilă de hotel, la margine de București, în celebrul și falimentarul bordel cu sute de camere intitulat Rin.

Vizualizări: 168

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Editorial:

Citește și: