Lasă Pandurii pentru Steaua?

A fi sau a nu fi pandur? Aceasta este întrebarea în cazul Dan Nistor. În timp ce jucătorul dă de înţeles că ar putea pleca gratis la vară, conducerea insistă că el are contract până în iunie 2014. Ba mai mult, pandurii trag de Nistor să semneze un nou contract. Conform preşedintelui Eugen Pîrvulescu, lui Nistor i s-a propus un salariu mai mare dacă va alege să semneze pentru încă două sezoane.

Nistor a sosit la Pandurii în vara lui 2010 şi simte că ar fi momentul să facă pasul mai departe. Mijlocaşul crede că ar fi potrivit pentru Steaua, dar conducerea îi reaminteşte că mai are un an de contract.

Nu dă semne de prelungire

Imediat după meciul cu Iaşi s-a creat un mic mister în cazul Dan Nistor. Jurnaliştii de la Digi Sport l-au întrebat pe mijlocaş ce va face din vară când va deveni liber de contract iar acesta a spus că „rămâne de văzut”. Nu a negat informaţia şi asta a dat naştere la discuţii. Pandurii îl vor pierde la vară gratis pe ivorianul Viera, dar dau asigurări că nu vor păţi la fel şi cu Nistor. Ba mai mult, mijlocaşului i s-a propus un contract până în 2016. „Păi cum să nu ştie până când mai are contract? Nu ştiu de unde au apărut aceste zvonuri, el este sub contract cu noi până la 30 iunie 2014. Eu i-am propus prelungirea înţelegerii până în 2016, suntem în stadiul negocierilor. Cred că ne vom înţelege şi cu el şi cu impresarul şi o să semneze. Cu un salariu mai mare bineînţeles. Chiar merită, şi-a făcut treaba aici, este un jucător important pentru noi şi un jucător de caracter”, spune preşedintele Pîrvulescu. „Am avut o ofertă să semnez un acord nou, dar nu ne-am înţeles”, parează Nistor care crede că 3 ani la Tg-Jiu sunt suficienţi şi e gata de o nouă provocare.

Îşi urmează viitorul naş?

Între timp, Steaua îi dă târcoale lui Nistor. Mijlocaşului îi convine interesul şi chiar se autorecomandă în Ghencea! „Interesul Stelei nu poate decât să mă bucure. Orice jucător vrea să ajungă la Steaua, să joace în Liga Campionilor. Cred că am calităţi suficiente pentru o formaţie atât de mare. Sunt modest şi muncitor. Am rămas în relaţii cu foştii mei colegi de la Pandurii care sunt acum la Steaua. Pintilii e chiar naşul meu, mă va cununa la vară”, spune Nistor care şe va căsători cu iubita sa la vară. „Probabil va putea să joace într-un viitor la Steaua, chiar şi acum...e posibil orice. Dar ca să meargă la Steaua la orice alt club, trebuie mai întâi să negocieze cu noi. Până la urmă mai e mult până la perioada de transferuri din vară, mai e cale lungă iar gândurile noastre şi ale lui Nistor sunt doar la fotbal. Toţi ne dorim să ne calificăm în cupele europene”, mai spune Pîrvulescu.

Preţ cu multe zerouri

Pandurii nu exclud vânzarea lui Nistor la finele sezonului, dar solicită o sumă importantă în schimbul mijlocaşului sosit de la Curtea de Argeş. „Dacă ar fi să-l vindem, va fi un preţ cu multe zerouri. Un milion de euro e bine, dar doar dacă mai punem ceva peste. Glumesc...nu ne-am gândit niciodată la vânzarea lui Nistor. Când o să vină o ofertă, o vom analiza. Vom proceda cu el la fel cum am procedat şi cu ceilalţi jucători”, mai declară Pîrvulescu. Pandurii au obţinut până acum 2 milioane de euro de la Steaua pentru Matei, Chiricheş şi Pintilii şi 1,5 milioane de la Stuttgart pentru Maxim.

1,25 – milioane de euro e cota de piaţă a lui Nistor

Vizualizări: 128

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: