Creşte seria de foşti panduri de la CSM Târgu Jiu

CSM Târgu Jiu a prezentat oficial încă un fost jucător de la Pandurii care va antrena la secţia de fotbal a clubului primăriei. Fost căpitan la Pandurii, Cătălin Trofin va antrena Grupa 2010 de la CSM.

CSM Târgu Jiu l-a cooptat în echipa de antrenori din cadrul secției de fotbal a clubului și pe fostul căpitan al pandurilor, Cătălin Trofin, a informat oficial clubul. Absolvent al Academiei Naționale de Educație Fizică și Sport A.I.Cuza din Iași, Cătălin Trofin este posesor al licenței de antrenor UEFA „A”. Acesta se va ocupa de grupa de copii născuți în 2010. 

Cariera lui Cătălin Trofin a gravitat mai bine de 10 ani în jurul echipei Pandurii. A fost unul dintre jucătorii emblematici ai echipei, de numele lui Cătălin Trofin se leagă și ascensiunea clubului din Târgu Jiu. Pornit cu formația gorjeană din Liga 3, fostul fundaş face parte din generaţia care a reușit promovarea istorică din 2005 a echipei Pandurii Târgu Jiu pe prima scenă a fotbalului românesc. Ca mulți jucători din generația sa, Cătălin Trofin nu a putut sta nici el departe de terenul de fotbal. A trecut la meseria de antrenor. Fosta glorie a Pandurilor antrenează atât la seniori, cât și la juniori, pentru că-i place foarte mult să lucreze cu copii. Munca depusă de el la juniorii echipei Jiul Rovinari a fost răsplătită în ultimii ani cu rezultate notabile. Cătălin Trofin a obținut cu echipele de juniori locul 1 în campionatul județean și calificări în fazele semifinale cu juniori A1, în sezoanele 2018-2019 și 2021-2022, dar și o calificare în Liga Elitelor, cu juniori C Jiul Rovinari, în sezon 2019-2020, se arată în CV-ul publicat de csmtârgujiu.ro.

Pasionat de munca sa, Cătălin Trofin a acceptat să pună umărul la dezvoltarea proiectului fotbalistic de la CSM Târgu Jiu.

Vizualizări: 697

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: