Derby cu 3 penalty-uri şi 10 cartonaşe galbene la Craiova

Universitatea Craiova a învins-o pe FCU Craiova, scor 2-1, în derby-ul Craiovei din etapa cu numărul 4 din Liga 1. Meciul a fost unul disputat dar toate cele trei goluri s-au marcat din penalty iar arbitrul a acordat zece cartonaşe galbene.

FCU Craiova a fost învinsă de rivala Universitatea Craiova, scor 1-2, în etapa a patra din Superliga. Formația antrenată de Marius Croitoru a dominat meciul, însă oltenii lui Laszlo Balint au bifat prima victorie din Superliga, sezonul 2022 – 2023, după un penalty controversat primit în prelungirile primei reprize.

Echipa lui Marius Croitoru a dominat în prima jumătate de oră, motivată de rezultatele startului de sezon dar echipa pregătită de Laszlo Balint a fost neiertătoare. Ocaziile, și mai ales ratările, au fost împărțite în prima parte a jocului. La limita careului, dar puțin înăuntru, Van Durmen a făcut un fault asupra lui Markovic în minutul 37 iar sistemul VAR a indicat penalty, iar Andrei Ivan (41) s-a remarcat la penalty. Tot dintr-o fază ce nu anunța nimic, în prelungirile primei părți, Hanca a bătut o lovitură liberă, mingea l-a lovit în brațul ridicat pe Bahassa, iar "centralul" Kovacs a pus din nou mingea pe punctul cu var, penalty-ul fiind transformat de Hanca (45+3).

Istvan Kovacs a oprit meciul în nenumărate rânduri și a arătat nu mai puțin de 10 cartonașe galbene în derby-ul din Bănie. Partea secundă a debutat cu două minute în care jucătorii au privit torțele aruncate de ultrașii gazdelor. Gestul s-a repetat și în minutul 59 iar de această dată, Istvan Kovacs a decis să trimită fotbaliștii la vestiare. Plasa porții a mai fost scuturată o dată, în minutul 72, tot dintr-un penalty pe care Andrea Compagno, italianul din lotul lui Croitoru, l-a transformat.

Vizualizări: 1,125

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: