Pandurii nu se desființează și își va continua activitatea

Pandurii Târgu Jiu s-a retras oficial din Liga 3 dar nu se va desfinţa. Fostul preşedinte Marin Condescu a afirmat că echipa se va înscrie în Liga 4 Gorj sau va continua activitatea cu juniorii republicani.

Retragerea echipei Pandurii din Liga 3 a şocat lumea fotbalului gorjean şi suporterii se întreabă acum ce se va întâmpla şi dacă va mai exista echipa. Principalul creditor al clubului Pandurii Târgu Jiu, fostul preşedinte Marin Condescu, susține că echipa nu se va desființa și are două variante pentru a-și continua activitatea. „Vom continua în Liga 4 Gorj, sau, în cel mai rău caz, doar la juniori republicani U19 și U17. Echipa s-a reunit sub conducerea lui Florin Bejinaru. Cert e că nu se va desființa clubul”, a declarat Marin Condescu, pentru liga2.ro.

Locul echipei Pandurii în Liga 3 va fi luat de retogradata Sticla Arieșul Turda, după cum a anunțat FRF în urma deciziilor aprobate în ședința din data de 5 august a Comitetului Executiv. Nu va fi prima echipă retrogradată care va continua totuși în Liga 3, după ce, anterior, CSM Bacău, Unirea Alba Iulia, Progresul Ezeriş, Flacăra Horezu și Kids Tâmpa Brașov au profitat și ele de alte neînscrieri, retrageri sau refuzul altor formații de a juca în noul sezon. Sticla Arieșul Turda a terminat pe locul 6, ultimul, play-out-ul Seriei a 9-a a Ligii 3 în sezonul 2021-2022.

Galerie foto


Vizualizări: 2,000

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: