Le ademenea cu un job la CE Oltenia pentru a le agresa sexual

Ademenea tinere promiţându-le un loc de muncă în cadrul Complexului Energetic Oltenia şi le batjocorea. Vorbim de un bărbat în vârstă de 37 de ani din Târgu Jiu, acuzat că a abuzat sexual o tânără din Craiova, pe care a şi tâlhărit-o. Se pare că nu este singura victimă a sa, poliţiştii făcând cercetări şi în alte cazuri similare. Nicolae Marian Constantinescu a fost reţinut joi noapte pentru 24 de ore, iar vineri a fost prezentat procurorilor cu propunere de arestare preventivă.

Nicolae Marian Constantinescu căuta victimele pe internet. Urmărea anunţurile de angajare şi suna la tinere care solicitau un loc de muncă. Aşa i-a căzut în plasă şi o tânără în vârstă de 31 de ani din Craiova. A sunat-o şi i-a spus că o angajează asistentă la Complexul Energetic Oltenia, iar pentru asta va trebui să se prezinte la interviu. I-a dat întâlnire în data de 4 decembrie, la Bîlteni.

Naiva a mers în pădure pentru interviul de angajare

Craioveanca a fost atât de „naivă” încât s-a urcat în primul autobuz care a adus-o la Gorj, iar la 6.00 dimineața, în ciuda întunericului și a frigului de afară, a coborât la Moi, pe raza comunei Bâlteni, păstrând legătura prin telefon cu falsul angajator. Constantinescu și-a dirijat victima pas cu pas, spunându-i să meargă pe lângă lacurile de la Moi, prin pădure și loc izolat, pe motiv că merge pe drumul cel bun, către sediul unității unde urma să susțină „interviul de angajare”. ”Interviul” a avut însă cu totul alte „probe” decât cele pe care și le imagina femeia, aici ea dându-și seama că urma să fie violată. A scăpat cu chiu cu vai, dar Constantinescu i-a luat bijuteriile de la gât și de pe degete, precum și telefonul mobil, femeia reușind să fugă. S-a dus la Poliție și a depus plângere, anchetatorii nereținându-l însă imediat pe tâlharul agresor. În filajul care a urmat Constantinescu a încercat să mai ademenească o femeie cu falsa promisiune a unui loc de muncă, fără să se mai întâlnească însă cu ea.

Bărbatul este acum cercetat pentru tâlhărie şi agresiune sexuală. Nicolae Marian Constantinescu a mai stat cinci ani după gratii după ce a tâlhărit o judecătoare. “În cauză mai este o sesizată o faptă de genul acesta, este în lucru, urmând a fi înaintat dosarul la Parchet la finalizarea cercetărilor. E acelaşi mod de operare”, a mai spus purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.

Vizualizări: 259

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: