Criminalul din Bărbătești rămâne după gratii

Bărbatul pe care anchetatorii l-au arestat preventiv la începutul săptămânii pentru crima produsă la Bărbătești și mascată printr-un fals accident rutier nu scapă de cătușele cu care s-a ales la mâini.

Constantin Mornea a pierdut la Curtea de Apel Craiova contestația pe care a depus-o la decizia dată de Tribunalului Gorj pentru arestarea sa preventivă și, ca urmare, rămâne pe mai departe în spatele gratiilor, de această dată decizia fiind una finală. Singura sa speranță de a mai ieși afară o reprezintă o eventuală neprelungire a mandatului de arestare preventivă la sfârșitul lunii, dar, până atunci, e cert faptul că Mornea va face sărbătorile în spatele gratiilor.

El este inculpat pentru că l-ar fi omorât în seara de 2 decembrie pe Dan Cojocaru, un consătean de-al său de 40 de ani, cu a cărei nevastă ar fi întreținut relații intime. Cei doi amanți ar fi fost prinși în flagrant, iar asta l-a costat viața pe Cojocaru, care a fost lovit cu un vătrai în cap și târât apoi în stradă pentru a i se înscena un accident. La anchetă nevasta sa a mărturisit totul, deși o parte dintre localnici nu o cred. Cazul a fost rezolvat de polițiști după ce câteva zile ei au fost puși pe o pistă falsă, fiind nevoiți să caute un șofer fugar care, în realitate, nu exista. Mornea a negat că ar fi comis faptele, el fiind apărat chiar și de soția sa, femeia spunând că au fost amândoi acasă când s-a produs crima. Probele de la dosar îl țin însă pe acesta după gratii, Mornea mai fiind și în trecut arestat și condamnat, el fiind coleg de celulă la un moment dat atât cu Marcel Țundrea, gorjeanul celebru pentru că a fost condamnat pentru o crimă pe care nu a comis-o.

Vizualizări: 156

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: