Le-au fost sparte mașinile în timp ce se aflau la club

Cel puțin trei autoturisme au fost prădate de hoți, weekend-ul trecut, în Târgu Jiu. Două dintre mașini au fost sparte în fața Clubului Caractere vineri noapte, victimele fiind studenți. Există și un suspect în acest caz, un bărbat din Timiș, care a fost reținut. El era deja căutat și în alt județ pentru săvârșirea unor astfel de fărădelegi.

Doi tineri din Târgu Jiu și-au găsit vineri noapte mașinile cu geamurile sparte. Aceștia au mers să se distreze în clubul Caractere fără să știe că sunt ținta hoților. Greșeala acestora a fost să lase lucruri personale la vedere, genți și poșete. Vinovat ar fi un tânăr din Timiș. Este vorba de Valentin Gabriel Grigore în vârstă de 32 de ani din Timiș, recidivist, care a fost prins abia sâmbătă de oamenii legii, chiar în apropierea locului în care acesta prădase mașinile tinerilor petrecăreți de la clubul Caractere. Înainte de a fi prins, acesta a mai spart geamurile altei mașini, care era oprită în parcarea dintre sediul Inspectoratului de Poliție Județean și Hotel Brâncuși. Bunurile sustrase din aceast ultim autoturism au fost găsite într-un coș de gunoi.

A prezentat buletinul altei persoane

După ce a fost identificat, acesta le-a prezentat oamenilor legii buletinul altei persoane, încercând astfel să-i inducă în eroare. Acesta avea asupra sa și un telefon de ultimă generație, pe care se pare că acesta l-a sustras tot weekend-ul trecut de la o femeie din județul Dolj, în timp ce se afla la Mănăstirea Lainici. Oamenii legii au mai găsit în mașina acestuia un ciocan dar și mănușile pe care le-a folosit ca să spargă geamurile mașinilor. "Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Târgu Jiu au reținut pentru 24 de ore un bărbat de 32 de ani din Timișoara bănuit de săvârșirea infracțiunii de furt calificat și fals privind identitatea. Cel în cauză în noaptea de 2 spre 3 septembrie ar fi sustras din două autoturisme parcate de doi studenți pe Bulevardul Constantin Brâncuși din localitate două genți lăsate la vedere în care aceștia aveau documente personale și sume de bani", a declarat Andrei Lazăr, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj. 

Acesta a fost condus ulterior, sub escortă, de polițiștii gorjeni la sediul IPJ Mehedinți. Sunt informații conform cărora în ultimele două săptămâni mai multe autoturisme de pe raza municipiului Târgu Jiu au fost vandalizate de acesta în încercarea de a găsi bunuri de valoare.

Galerie foto




Vizualizări: 1,699

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: