Lemnaru, omul responsabil cu golurile

Pandurii mizează şi în acest sezon pe Lemnaru. Golgeterul din campionatul trecut cu 8 reuşite pare în formă excelentă. Marchează pe bandă rulantă la antrenamente şi speră s-o facă şi în meciurile oficiale. Deşi a jucat la Universitatea Cluj, Lemnaru nu consideră meciul de vineri ca pe unul special.

Lemnaru s-a ales cu un nou contracandidat în acest sezon. Batin a plecat la Braşov iar locul său a fost luat de lituanianul Matulevicius. Concurenţa între Lemnaru şi Matulevicius e foarte strânsă.

Clujul e doar amintire

Lemnaru a uitat de vremea când îmbrăca tricoul studenţilor clujeni. Acum se concentrează sută la sută pe Pandurii. Golgeterul gorjenilor din sezonul trecut cu 8 reuşite îşi continuă forma bună şi în pregătiri. A marcat de 3 ori în amicalele din Austria iar la antrenamente înscrie din toate poziţiile. Lemnaru abia aşteaptă startul noului sezon. „Normal că suntem pregătiţi, aşteptăm meciul de vineri şi sperăm să începem cu o victorie. Nu e aşa important să marchez la antrenamente cât e în meciurile oficiale. Sper să marchez mult mai mult ca anul trecut şi să-mi ajut echipa să aibă rezultate mai bune”, spune Lemnaru care a jucat timp de un an şi jumătate chiar la adversarii de vineri de la U Cluj, pentru care a înscris de 16 ori în 35 de meciuri. „Au trecut deja aproape 2 ani de când am plecat de acolo, este un meci ca oricare altul...Acolo a fost o perioadă frumoasă pentru mine dar deja am dat uitării, nu mă mai interesează U Cluj acum.”

Concurenţă beton cu Matulevicius

Anul trecut, Lemnaru a început sezonul ca titular şi a marcat 4 goluri în primele etape. Apoi a intrat însă într-un con de umbră şi a pierdut locul în atac în favoarea lui Batin. Ei bine, Grigoraş a renunţat pentru acest sezon la Batin şi l-a adus pe masivul vârf din Lituania, Matulevicius. Concurenţa dintre Lemnaru şi lituanianul de 23 de ani pare una benefică. Cei doi au marcat împreună de 5 ori în stagiul din Austria.  „Şi Batin era un jucător foarte bun, la fel şi Matulevicius. Nu ştiu dacă o să mai vină vreun atacant dar e important să fie concurenţă, e benefică echipei. Nu am scăpat sută la sută de problemele medicale dar mă simt mult mai bine ca anul trecut. Mai trebuie să fac 2-3 tratamente şi sper să fiu apt sută la sută pentru meciul de vineri”, mai spune Lemnaru.

11 – goluri a marcat Lemnaru într-un an şi jumătate la Pandurii

„Nu trebuie să-i luăm de sus pe cei de la Cluj chiar dacă au venit mulţi jucători noi acolo. O să vină şi ei să-şi vândă scump pielea, e prima etapă şi e normal ca ei să-şi dorească punct sau puncte aici.”        

Valentin Lemnaru, Pandurii

Vizualizări: 145

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: