Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Lemne confiscate de la un depozit din Padeș

Poliţiştii din Tismana au efectuat joi un control la un depozit cu material lemnos, aparținând unei societăţi comerciale, cu sediul în comuna Padeș.

Poliţiştii au inventariat și estimat un volum faptic de 30 mc de material lemnos, de esență fag, iar din primele verificări efectuate şi din analiza documentelor societăţii comerciale, s-a constatat o diferență între stocul scriptic și cel faptic de aproximativ 13 mc de material lemnos de esență fag, rezultând faptul că ar fi fost expediați fără documente legale.

"Polițiștii au luat măsura sancționării contravenționale a societății comerciale, conform Legii 171/2010 republicată, privind stabilirea și sancționarea contravențiilor silvice, iar cantitatea de 13 mc de material lemnos, a fost confiscată valoric", arată IPJ Gorj.

Activitatea a fost desfășurată în cooperare cu reprezentanții Gărzii Forestiere Râmnicu Vâlcea. (A.M.)

Vizualizări: 1,527

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: